Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Moderne Airsoftspill

Dette er helt klart den varianten, som de fleste starter med i Airsoft verden. Det skilles mellom "Milsim", "Hardball" og "Rollespill".

Milsim er mest utbredt. Her brukes det moderne og gamle uniformer/feltutstyr under spill.

Folk kan bruke alt fra 500kr og opp til 50.000kr på sitt "kit". "Kit" er oppsettet sitt som man bygger opp. Ganske likt det man allerede gjør i dataspill. Man tar gjerne å spesialiserer seg på en bestemt sjanger, og bruker Airsoftutstyr som historisk blir brukt til dette. Litt som ett Norsk kit fra 1980 tallet til 2000 brukte AG3, eller G3A3 som den heter sivilt, med kryssreimer eller gamle CV-1 vestene.

Sånn sett så kan inngangsbilletten til moderne AS være høy om alt skal være riktig. Dette har man forståelse for innad i miljøet. Så man begynner i det små - og bygger seg oppover.

I moderne Airsoft spill deles det gjerne opp som på dataspill. Man har gjerne snikskyttere, tung maskingeværsupport, førstehjelp rolle, etc etc. Så her kan man velge seg ut hva slags karakter man skal være - og hva man orker av vekt og størrelse.

Videre er det masse spilleutgaver som blir brukt.. Oppdiktet hendelser av fantasiland som har konflikter, forskjellige utgaver av "CounterStrike" spill. Bare fantasien setter grenser.

Milsim

Milsim er den mest populære utgaven av Airsoft. Her blir det spillt med uniformer og utstyr som enten blandes, eller kjøres mot spesielle årstall/modeller av den typiske soldat.

Mest vanlig er utstyr og uniformer fra 1980 tallet og fremover. Da gjerne sortert på farge/mønster og årgang. Eks ørkenuniform 1990 Gulfkrigen, som er "sjokolade-nøtte-farge" eller 6 color desert..

Som regel spilles det i like uniformer mot blandet uniformer.

Hardball

Hardball er nesten som Paintball. En liten bane og hvor skytehastighet (ROF) - Rate of Fire) er det som teller.

Her brukes ekstremt oppgraderte våpen for å pøse på med BB's mot fienden a' la paintball.

Lite brukt i Norge, men veldig populært i eks Danmark.